четвер, 15 січня 2009 20:21

Найголовніше за четвер, 15 січня

Найголовніше за четвер, 15 січня
Рада відсторонила Стельмаха
Верховна Рада прийняла постанову "Про внесення змін до постанови ВР "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань перевірки діяльності Національного банку України в період фінансової кризи".

Ющенко не дозволить Путіну вчинити з Україною, як з Білоруссю
Президент України Віктор Ющенко упевнений в тому, що для української газотранспортної системи готується білоруський сценарій.

Україна "пустила" газ в Молдову
Україна відновила "в мінімальних обсягах" постачання газу до Молдови по основному газопроводу через тиждень після його припинення, повідомив уряд Молдови.

Україна назвала Росії свою ціну за газ
Україна запропонувала Росії кілька видів розрахунків ціни на газ, яка коливається від 192,6 до 218,8 доларів за тисячу кубометрів.

Парламент ухвалив Закон про імпічмент Президента України
Парламент ухвалив Закон "Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України".

Путін за ціну на газ радить злитись на нафтових спекулянтів
Прем`єр РФ Володимир Путін відкинув звинувачення, що збільшення об`ємів постачань російського газу до Європи дасть Москві можливість диктувати європейським споживачам ціни.

У Косово буде створена армія
У Косово 21 січня будуть формально створені збройні сили.

Уряд РФ оцінив вартість нафти в 2009 році в 40 доларів за барель
Уряд Росії на економічній нараді 14 січня 2009 року схвалив новий варіант макроекономічного прогнозу, в якому закладена вартість нафти в 40 доларів за барель.

IFFHS. Фергюсона визнали найкращим клубним тренером світу
Наставник пітерського "Зеніта" Дік Адвокат зайняв друге місце в списку найкращих футбольних тренерів світу, складеному Міжнародною федерацією футбольної історії і статистики (IFFHS).

Черновецький викупив київський "Арсенал" (ВІДЕО)
Як стало відомо "Чемпіону" з достовірних джерел, власником столичного ФК "Арсенал" став мер Києва Леонід Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за четвер, 15 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі