вівторок, 18 березня 2008 08:57

Найбагатодітніші політики України

Найбагатодітніші політики України
У своєрідний рейтинг самих багатодітних політиків України, крім Віктора Ющенка, увійшли Юрій Бойко, Віктор Балога , Микола Мартиненко, Давид Жванія та ін.

Юрій Бойко, який входить в двадцятку найвідоміших і впливовіших українських персон, по праву очолює рейтинг багатодітних політиків. У його активі - шестеро дітей. Разом з дружиною Вірою Бойко виховує трьох синів і трьох дочок. Молодшому синові політика Миколі в грудні виповниться три роки, а двоє старших вже одружені.

Віктор Ющенко. Президент України виховує п"ятеро дітей і двох онуків. Старші діти - Андрій і Віталіна - вже дорослі. Молодші - Софія, Христина і Тарас - нове покоління сім"ї Ющенка. Вони часто супроводжують президентську пару на різних заходах, а тому добре знайомі народу. Старша дочка президента Віталіна виховує двох малюків - Ярину-Домініку і Віктора.

Микола Мартиненко. У політика, який входить в першу півсотню найвпливовіших українців - четверо дітей від двох шлюбів. Він виховує сина і трьох доньок. За даними деяких ЗМІ, середня донька Мартиненка здобула вищу освіту за фахом економіста в Міланському університеті.

Нині політик одружений вдруге - на дочці першого заступника Вищого господарського суду України.

Анатолій Гриценко. Виховує четверо дітей. Самій молодшій дочці - Ганні - чотири роки. Дружина політика Юлія Мостова, не дивлячись на власну сильну зайнятість на роботі, приділяє дітям багато часу. Найбільше сім"я Гріценків любить сімейні свята. Новий рік, наприклад, обов"язково всі зустрічають удома. А ось на Різдво сім"я завжди намагається з"їздити в одну з католицьких країн.

Петро Порошенко. У активі кума президента - двоє синів і донечки-близнята. Старшому синові Порошенко - 23 року, молодшому Михайлу - 7. Доньок звуть Олександра і Євгенія. У одному з інтерв"ю Порошенко-батько сказав, що "мистецтво батьків - не питати у дітей, що вони хочуть отримати в подарунок, а знати це".

Олексій Кучеренко. У міністра житлово-комунального господарства - четверо синів, молодшому з них всього декілька місяців.

Валерій Хорошковський входить в десятку найбагатших українців. Хорошковський, нарівні з бізнесом, встигає приділяти увагу сім"ї. Разом з дружиною Оленою він виховує двох синів-підлітків Дениса і Олександра, а також семирічну дочку Катерину. Деякі ЗМІ стверджують, що в сім"ї Хорошковських відбулося поповнення, і тепер політик-бізнесмен виховує вже четверо дітей, але підтвердити цю інформацію не вдалося. Спілкування з дітьми Хорошковський називає найбільшою в житті відрадою.

Давид Жванія. Політик виховує трьох доньок: старшій Ганні 16 років, Діані - 11, маленькій Софіко - 6. У одному з інтерв"ю Жванія зізнався, що балує своїх дочок. Оскільки дівчатка із задоволенням малюють, тато дарує їм фарби і мольберти. "Іноді у мене питають: що це за художник? І я жартую: "Купив на Сотбіс", - розповів Жванія, коментуючи дитячі малюнки на стінах свого кабінету.

Віктор Балога. Глава Секретаріату президента України виховує двох синів, Андрія і Павла, і дочку Софійку. Надзвичайно зайнятий на роботі, Балога в одному з інтерв"ю пожартував, що з дітьми у нього "є посередник - телефонна слухавка". Дітьми займається дружина політика Оксана. "Зараз найбільший подарунок для дітей - коли ми разом", - говорить Балога.

Анатолій Кінах. Політик виховує трьох доньок. Старша, Наталія, нечасто з"являється на публіці. Середня, Зоя, в жовтні 2006 року вийшла заміж за власника київської фабрики з виробництва панчох Максима Кузьменка, а минулого року показала громадськості і бомонду свою першу фотовиставку, створену під враженням поїздок до Італії, Чехії, Латвії і Тунісу. Молодша дочка Кінаха Софійка вчиться в школі.

За матеріалами: Ліга онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Найбагатодітніші політики України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі