вівторок, 10 квітня 2007 14:19

Надзвичайний стан не вводитимуть. Поки що

Питання про введення надзвичайного стану в Україні на сьогоднішній день не обговорюється. Про це сьогодні після наради президента Віктора Ющенка з керівниками силових структур повідомив заступник глави Секретаріату президента Валерій Гелетей.

При цьому він зазначив, що питання про введення надзвичайного стану не обговорювалося ні на одній із зустрічей президента з силовиками.

Гелетей сказав, що сьогодні міністр внутрішніх справ запевнив, що в Києві досить сил, щоб забезпечити охорону порядку в столиці.

За словами заступника глави Секретаріату, президент призвав політичні сили не використовувати людей як живий щит "для прикриття своїх політичних інтриг".

На переконання Ющенка, головна роль силовиків на сьогоднішній день - миротворча. "Необхідно зробити все, щоб не допустити розгортання неконтрольованої вуличної стихії, результатом якої може бути силовий сценарій. Ви знаходитеся поза політикою і ваш обов`язок – гарантувати безпеку всім громадянам України", - підкреслив Ющенко, звертаючись до керівництва силових структур. При цьому він зазначив, що кожен нестиме персональну відповідальність за віддані накази, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Надзвичайний стан не вводитимуть. Поки що». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі