середа, 29 квітня 2020 09:07

НАБУ зобов'язали відкрити справу проти Венедіктової

Проти генерального прокурора Ірини Венедіктової відкрили справу за недекларування майна.

До цього Національне антикорупційне бюро зобов'язав Вищий антикорупційний суд, задовольнивши скаргу колишнього лідера Правого сектору в Одесі Сергія Стерненка. Про це він повідомив у Facebook та опублікував фото постанови.

Автор: facebook.com/sternenko
  Проти генерального прокурора Ірини Венедиктової відкрили справу за недекларування майна
Проти генерального прокурора Ірини Венедиктової відкрили справу за недекларування майна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Венедіктової пов'язана з Аваковим - "Схеми"

"Скаргу Стерненка Сергія В'ячеславовича на бездіяльність посадової особи НАБУ по невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЕРДР) задовольнити. Зобов'язати посадову особу НАБУ внести відомості за заявою Стерненка Сергія В'ячеславовича від 13 квітня 2020 року в ЕРДР", - сказано в постанові.

Стерненко також написав, що після внесення відомостей до Єдиного реєстру клопотатиме про розслідування фактів недекларування відомостей про право оренди/користування квартири Венедіктовою, про що повідомляли журналісти програми "Схеми".

Раніше Стерненко повідомляв, що Венедіктова забула задекларувати годинник за $10 300 та не вказала, що є співзасновником і членом ГО "Харківський правничий центр" спільно зі своїм чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ зобов'язали відкрити справу проти Венедіктової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі