середа, 12 вересня 2018 11:11

НАБУ допитало друга Порошенка

НАБУ допитало друга Порошенка
НАБУ викликало на допит заступника голови фракції "БПП" та бізнес-партнера Петра Порошенка Ігоря Кононенка. Фото: УНН

НАБУ допитало першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка.

Про це повідомляє "Новое время".

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що Кононенка допитали у справі депутата-втікача Олександра Онищенка щодо хабарів за голосування у Верховній Раді.

"Справу ведуть на основі переписки, яку Онищенко видав засобам масової інформації після звернення журналіста Дмитра Гнапа. Детективи НАБУ перевіряють достовірність переписки Онищенка та допитують депутатів. Усі інші справи стосовно Олександра Онищенка завершені. Є дозвіл на його заочне засудження".

Народний депутат Ігор Кононенко підтвердив допит, але не повідомив подробиць.

На думку заступника голови депутатської фракції Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка, Кононенка викликали на допит як колишнього представника парламентського комітету паливно-енергетичного комплексу. Невідомо, чи викликали інших представників партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долю Онищенка вирішить суд

5 липня 2016-го Верховна Рада позбавила Олександра Онищенка депутатської недоторканності, а також проголосувала за затримання та арешт. Але до цього він, користуючись депутатською недоторканністю, втік із України.

Після втечі з України Онищенко написав і видав книгу "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора". У ній розповідає, як президент Петро Порошенко платив за кампанію проти прем'єра Арсенія Яценюка.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ допитало друга Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі