середа, 06 червня 2007 15:27

На зустрічі з Путіним Ющенко говоритиме про неприємні інциденти

Президент України Віктор Ющенко має намір провести зустріч зі своїм російським колегою Володимиром Путіним під час саміту СНД в Санкт-Петербурзі 10 червня.

"Я планую в ході санкт-петербурзького саміту провести зустріч з президентом Росії. Дипломати двох сторін розробляють цю частину мого робочого графіка в Санкт-Петербурзі", - заявив Ющенко.

"Найактуальнішим питанням сьогодні є підписання плану дії Україна-Росія на 2007-2008 рр., який передбачає проведення переговорної політики, реалізації конкретних заходів по 23 пунктам", - заявив Ющенко.

За його словами, план дій, зокрема, охоплює такі теми як прикордонні відносини, делімітація водних кордонів, демаркація сухопутних кордонів, тимчасове перебування Чорноморського Флоту в Севастополі. Ющенко відзначив, що особлива увага під час зустрічі буде приділена питанням розвитку митниці.

"Безумовно, і ті інциденти, які виникли в наших відносинах в останні дні, - це моменти неприємні, але нікуди не подінешся, їх доведеться коментувати", - додав президент, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «На зустрічі з Путіним Ющенко говоритиме про неприємні інциденти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі