середа, 30 січня 2008 08:40

На зустрічі з Генсеком НАТО Тимошенко виступила за активізацію співпраці

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко і Генеральний секретар НАТО Яап де Хооп Схеффер домовилися про активізацію співпраці між Україною та Альянсом. Про це Тимошенко повідомила журналістам в літаку, повертаючись з Брюсселя до Києва.

Зокрема, Тимошенко повідомила, що під час розмови сторони констатували, що останні 7 місяців співробітництво між Україною та НАТО уповільнилося і на сьогоднішній день треба його активізувати.

"Це була концептуальна зустріч стосовно посилення співпраці, яка втілює в життя позиції інтенсифікованого діалогу", - сказала Тимошенко, розповідаючи про зустріч з Генсекретарем НАТО.

У свою чергу Схеффер висловив свою підтримку Україні у її прагненні до євроатлантичної інтеграції, заявив офіційний представник НАТО Джеймс Аппатурай. За його словами, генсек НАТО та Тимошенко обговорили і так званий "лист трьох" про приєднання України до Плану дій щодо членства у НАТО.

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко завершила дводенний робочий візит до Бельгії і вилетіла до Києва, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На зустрічі з Генсеком НАТО Тимошенко виступила за активізацію співпраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі