понеділок, 24 березня 2008 12:34

На зустріч з Тимошенко Ющенко запросив Богатирьову

Президент України Віктор Ющенко і прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко на традиційній зустрічі в понеділок обговорять питання приведння відповідно до рішень РНБО дії уряду щодо приватизації, обговорять найбільш гострі актуальні питання.

"Серед питань, які будуть обговорені: питання безпеки, при здійсненні Кабінетом міністрів приватизації", - сказала прес-секретар президента України Ірина Ваннікова на брифінгу в понеділок, кажучи про традиційну зустріч глави держави з прем"єр-міністром.

Вона нагадала, що відповідні рішення були ухвалені на засіданні РНБО 15 лютого цього року."Керівництво держави сьогодні повинне визначити, як привести дії уряду у відповідність з рішенням РНБО", - відзначила Ваннікова, нагадавши, що в традиційній зустрічі президента і прем"єр-міністра, візьме участь секретар РНБО Раїса Богатирьова.

За її словами, сторони також обговорять збільшення квот на експорт зерна. "Окрему увагу співрозмовники приділять бюджетній компенсації ПДВ", - додала прес-секретар глави держави. Крім того, планується, що співрозмовники обговорять виконання домовленостей попередньої зустрічі, повідомляє Інтрефакс.

Зараз ви читаєте новину «На зустріч з Тимошенко Ющенко запросив Богатирьову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі