понеділок, 22 липня 2019 15:37

На Житомирщину за бюлетенями відправили гелікоптер і спецпризначенців

На Житомирщину за бюлетенями відправили гелікоптер і спецпризначенців
Гелікоптер із спецпризначенцями для транспортування бюлетенів направили до Коростеня. Фото: Національна поліція

Гелікоптер зі спецпідрозділом ТОР — для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на №64 ОВК направили на Житомирщину.

"З Києва до Житомирської області прибув спецзагін поліцейських тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції. Рішення направити до міста Коростень гелікоптером Мі-8 сили поліції ухвалили після аналізу оперативної ситуації та інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації із дільничних виборчих комісій — до окружної виборчої комісії №64, що розташована в Коростені", - повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Поліцейських направили на Житомирщину для підсилення місцевої поліції та допомоги у забезпеченні публічного порядку та безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК порахувала дві третини бюлетенів

До Верховної Ради проходять 5 партій: "Слуга народу" - 126 голосів, "Опозиційна платформа - За життя" - 33, "Європейська солідарність" - 26, "Батьківщина" - 22, "Голос" - 18.

Також визначили прізвища майбутніх народних депутатів за партійними списками, якщо перевести відсотки на прохідні місця. Номера у депутатів можуть посунутися на кілька пунктів вгору або вниз після остаточних результатів.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщину за бюлетенями відправили гелікоптер і спецпризначенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі