четвер, 14 жовтня 2010 13:17

На Закарпатті типографія відмовилася друкувати агітки "Батьківщини"

На Закарпатті типографія відмовилася друкувати агітки "Батьківщини"

Керівники видавництва "Закарпаття" та Ужгородської міської друкарні відмовилися укладати угоди на виготовлення поліграфічної продукції для Ужгородської міської організації партії "ВО "Батьківщина".

За словами голови Ужгородської "Батьківщини" Василь Гнатківа, міська організація звернулася до керівників міської друкарні та видавництва "Закарпаття", щоб укласти офіційні угоди на друк агітматеріалів.

Однак "тимошенківцям" відмовили.

"Офіційною причиною в обох випадках назвали повну завантаженість та надмірну кількість замовлень, однак, знаючи в якій фінансовій скруті знаходяться обидва підприємства, відмова від замовлень видається дуже дивною...Разом з тим з приватних розмов з деякими друкарями стало відомо, що всі вони отримали вказівку з гори відмовляти "Батьківщині" в наданні своїх послуг", - пояснив "бютівець".

За словами керівника організації, партія знайде спосіб надрукувати агітпродукцію. Прийняте рішення закупити необхідне обладнання для друку.

Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті типографія відмовилася друкувати агітки "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі