понеділок, 21 лютого 2011 16:38

На Вінниччині від недопалка загинуло троє братів

На Вінниччині від недопалка загинуло троє братів

У неділю, 20 лютого на Вінниччині поховали трьох братів, які задихнулись від диму.

18-річний Олександр Косаківський з 16-річним Віталієм, з села Вівсяники Козятинського району та їхній зведений 15-річний брат Олег Настичук з Вінниці задихнулися чадним димом у батьківській хаті 19 лютого у селі Зозулинці цього району.

"Хлопці задихнулися від диму. Хтось палив і від недопалка тлів матрац", - повідомив начальник Козятинського райвідділу МНС Дмитро Світлишин.

Брати приїхали на гостини до бабусі. Після дискотеки сказали, що заночують у батьковій хаті. Це навпроти, через дорогу. Найменший 12-річний онука Сергій залишився ночувати у бабусі. Старші брати не дозволили йому піти з ними.

Тієї ночі напалили у печі. Після 1-ї години ночі вони не відповідали на дзвінки. До них телефонувала тітка Олена з сусіднього села Сошанське.

"Тітка картоплі насмажила. Чекала. Друг захворів і не забрав їх із Зозулинець. Такого похорону за життя не бачила. Було близько тисячі людей з трьох сіл. Бабуся так побивалася. Кажуть, труну Олега і не відкривали. Обгорілий був" — розповіла заступник директора школи Анна Кузнійчук.

Олега Настичука поховали у Вінниці. Він жив з матір'ю. Навчався в училищі. Олександра та Віталія Косаківських поховали на батьківщині їхньої матері Олени у селі Сошанське. В організації похоронів допомогли місцеве господарство, колектив школи, знайомі, родичі та сусіди.

Олег навесні мав отримати повістку в армію. У Віталія 22 лютого - День народження.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині від недопалка загинуло троє братів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі