вівторок, 24 лютого 2009 09:47

На свято до Ющенка Балога прилетів на літаку

На свято до Ющенка Балога прилетів на літаку
На святкуванні 55-річчя Президента України Віктора Ющенка у його карпатській резиденції "Синегора" поблизу села Гута в Івано-Франківській області були присутні представники Секретаріату глави держави. Про це повідомляє "Сегодня".

Як пише видання з посиланням на джерело на Банковій, напередодні святкування, у неділю, 22 лютого, з Києва до Івано-Франківська вилетів спеціальний літак, на борту якого знаходилися працівники Секретаріату Президента. Серед них - Віктор Балога, Андрій Кислинський та інші.

За словами одного з учасників святкування, в Гуті співробітники Банкової розмістилися прямо в президентській резиденції - по 2 людини в гостьових кімнатах.

Безпосередньо святкувати почали близько 3 години дня ще без Ющенка, пише газета.

"На стіл виставили креветки і форель, запечену у фользі. Стояла горілка "Держава" і "Гетьман" , бельгійське пиво "Leffe" і текіла. Ось її, рідненьку, я і п"ю. Чи є сало? Я на столі його не бачу", - розповів учасник святкування.

З самого ранку свого сусіда по дачі відвідав заступник київського мера Євген Червоненко. "Я спеціально узяв відпустку і приїхав до Карпат. Мер в курсі. Ми зайшли з дружиною, привітали Віктора Андрійовича і випили шампанського. Дуже тепло поспілкувалися. Я ж до нього ставлюся як до друга", - каже Червоненко.

Російський посол Віктор Черномирдін презентував Ющенку величезний букет з троянд і лілей. Букет вийшов настільки величезним, що, за словами прес-секретаря Чорномирдіна Олега Гришина, його не змогли занести в приміщення секретаріату через звичайні вхідні двері. Довелося відкривати вікно на першому поверсі.

Сьогодні, 24 лютого, Ющенко після одноденної відпустки знов приступив до виконання своїх обов"язків.

За матеріалами: Ліга, Сегодня.

Фото: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «На свято до Ющенка Балога прилетів на літаку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі