середа, 11 січня 2012 16:11

На слуховий апарат для Януковича назбирали тисячу гривень

Рівненські активісти Української народної партії учора, 10 січня, зробили подарунок президенту – купили для нього слуховий апарат Siemens Digitrim Am 111. Він може підсилювати звук до 90 децибел.

Пояснюють, що тепер Віктору Януковичу буде легше почути свій народ, як він обіцяв у своєму лозунгу під час перевиборчої кампанії.

Посилку відправили на столичну вулицю Банкову, 11 - адресу Адміністрації президента.

Щоб купити слуховий апарат, унпісти разом із аматорським хором міської лікарні Рівного понад 2 години співали і танцювали на майдані Незалежності минулої неділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу почистили вухо і передали миску "Мівіни"

"Ідея виникла спонтанно. Ми просто прийшли поколядувати на свято, розважали рівнян. А потім вирішили, якщо збирати гроші – то вже на щось цікаве. Наприклад, на подарунок гаранту. Щоправда, якоїсь особливої реакції від Януковича не чекаємо, - розповідає прес-секретар Рівненської організації УНП Олександр Джигирей. – Скриньку для пожертв зробили з простої картонної коробки. Вона раніше стояла у нас в наметі на майдані, де ми роздаємо газети".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти Януковича зібрали 117 тисяч підписів

Колядники зі скринькою ходили центром міста та біля головної ялинки до 16-ої години дня. На слуховий апарат жертвувала переважно молодь та люди середнього віку.

"Найкрупнішою була 100 гривнева купюра - її кинув один чоловік старшого віку. Він підійшов, почитав напис на скриньці і розсміявся. Інші люди кидали в основному банкноти по 10 і 20 гривень", - додає Джигирей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці проголосували за відставку Януковича

Усього за свою акцію колядники назбирали близько тисячі гривень. На них і придбали слуховий апарат.

Зараз ви читаєте новину «На слуховий апарат для Януковича назбирали тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі