вівторок, 30 вересня 2008 12:06

На шляху створення демкоаліції виникла ще одна перешкода

На шляху створення демкоаліції виникла ще одна перешкода
Заступник голови фракції НУ-НС Роман Зварич не знає, чи буде на поточному пленарному тижні створено "коаліцію трьох". Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

За словами Зварича, політрада НУ-НС узгодила позицію про те, що розробляються загальні бачення майбутньої коаліції. У той же час він зазначив, що у фракції НУ-НС все ще існує деяка "принципова розбіжність" щодо формування майбутньої коаліції.

"Нам колеги за фракцією пропонують таке формулювання: обидві сторони БЮТ і НУ-НС визнають, що ми один перед одним провинилися і просимо у другої сторони вибачення. Відверто кажучи, я не знаю, чим провинилася фракція НУ-НС перед БЮТ", - сказав нардеп.

Заступник Кириленка також проінформував, що більшість депутатів НУ-НС не бачать підстав вибачатися перед БЮТ. Він також заявив, що в НУ-НС оспорюється питання про загальну заяву БЮТ і НУ-НС щодо грузино–російського конфлікту.

Крім того, заступник голови фракції НУ-НС повідомив, що не чув позицію Президента України Віктора Ющенка з приводу його бачення того, коли парламент може бути розпущений. Він не виключає, що якщо Президент ухвалить рішення про підписання указу про розпуск ВРУ, то перед цим він проведе консультації з парламентаріями. "Звідки ви взяли, що Президент дуже зацікавлений у тому, щоб оголосити вибори", - поцікавився парламентарій і додав, що не чув докладних заяв ні від Президента Віктора Ющенка, ні від глави Секретаріату Віктора Балоги, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «На шляху створення демкоаліції виникла ще одна перешкода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі