понеділок, 03 січня 2011 11:35

На російському ТБ в новорічну ніч Ющенка обізвали "прищавим"

На російському ТБ в новорічну ніч Ющенка обізвали "прищавим"

На російському Першому каналі в новорічну ніч знову "досить безцеремонно" намагалися жартувати над політиками з України, передає РІА Новий регіон із посиланням на власного кореспондента.

Зокрема, як відзначає агентство, в ефір вийшов комп'ютерний мультфільм, де показується, як "англійська королева дзвонить лідерам різних країн і вітає їх з Новим роком".

РІА Новий регіон передає, що в мультфільмі українського Президента дзвінок королеви застав на робочому місці - на столі у нього стояла пляшка з етикеткою Горілка і тарілка з салом, а в руці - наповнена стопка.

Після того, як мультиплікаційні герої, схожі на Віктора Януковича та Королеву Великої Британії, обмінялися привітаннями, остання, як передає РІА Новий регіон, очевидно, маючи на увазі колишніх президента і прем'єра України Віктора Ющенка і Юлію Тимошенко, запитала: "А де прищавий? Де баба - коровай? ".

"Я замість них", - відрапортував персонаж українського президента, повідомляє агентство і цитує відповідь королеви: "Ой, та ти не смішний. Хоча ще подивимося".

Нагадаємо, в недавньому випуску популярного російського шоу Велика різниця був вирізаний сюжет, який пародіював Тимошенко. Раніше також ICTV вирізав сюжет російських авторів, який за мотивами фільму Брюс Всемогутній пародіював низку українських політиків, у тому числі колишнього і діючого президентів Україні.

Зараз ви читаєте новину «На російському ТБ в новорічну ніч Ющенка обізвали "прищавим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

160

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі