неділя, 05 березня 2023 09:09

Спецтема: Війна Росії проти України

На РФ чекає внутрішній кривавий конфлікт – Офіс президента

На РФ чекає внутрішній кривавий конфлікт – Офіс президента
Представник ОП Михайло Подоляк заявив, що у Росії станеться внутрішній кривавий конфлікт найближчими місяцями. Фото: ОП

У Росії публічним стало протистояння приватної військової компанії "Вагнер" із міноборони та генштабом Росії.

Найближчими місяцями цей внутрішній конфлікт посилиться. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі телеканалу "FreeДом".

"Це не означає, що завтра буквально вулиці будуть "залиті кров'ю". Але те, що Росія підійде в найближчі місяці до внутрішнього кривавого конфлікту, внутрішніх "розбірок" – ось це безперечно", – вважає Подоляк.

За його словами, на протистояння всередині Росії вказує "зростальна кількість конфліктів, інцидентів, вибухів, невстановлених летючих об'єктів, брянських чудових історій" тощо. Останні події демонструють, що Кремль насилу забезпечує безпеку власної країни, вважає Подоляк.

"Усе це говорить про те, що відбувається десакралізація образу Путіна (президента РФ Володимира Путіна. – Gazeta.ua)", – сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського сказали, чи виходять ЗСУ з Бахмута

Він зазначив, що дедалі більше росіян розуміють, що "цар" не гарантує їм "нескінченну велич" й навіть безпеку.

В оточенні Путіна спостерігалися численні конфлікти. І вони тільки наростають, посилюються, тому що кремлівський диктатор перестав бути для російських еліт гарантом їхньої недоторканності, упевнений Подоляк.

Усі інциденти з падаючими "НЛО" в Росії говорять про те, що протиповітряна оборона ворога працює погано. А нескінченне копання окопів говорить про те, що панічні настрої починають домінувати, сказав Подоляк.

2 березня у Брянській області Росії пропагандисти заявили про проникнення "українських ДРГ".

Згодом відповідальність за диверсійну вилазку взяв на себе так званий "Російський добровольчий корпус" (РДК). У Telegram-каналі РДК опубліковане відео із села Любечани, на якому озброєні люди із жовтими пов'язками на рукавах закликають росіян підніматися на бунт.

Михайло Подоляк назвав події у Брянській області Росії "класичною провокацією" росіян. Про провокацію противника заявили і в Генштабі Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «На РФ чекає внутрішній кривавий конфлікт – Офіс президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі