понеділок, 22 жовтня 2007 13:26

На "Молодості" Ющенко їв цукерки та читав секретні записки (ФОТО)

Минулої суботи Віктор Ющенко з дружиною Катериною стали головними гостями кінофестивалю "Молодості".

Компанію президентському подружжю склали радник президента Харес Юсеф з дружиною. Останній, як відомо, кілька років тому познайомив Ющенка з Жераром Депардьє.

Відомого француза на відкритті київського фестивалю не було. Він має з"явитися пізніше, щоб провести майстер-клас для акторів і вручити приз переможцю у 10 000 доларів на закритті фестивалю.

Цього разу компанію президенту склав іранський режисер Мохсен Махмальбаф, якому Ющенко вручив у суботу "Скіфського оленя" за внесок у світове кіномистецтво.

На відкритті кінофестивалю президентське подружжя посадили поруч з режисерським. Коли весь зал вже занурився у перегляд фільму Йоса Стеллінга, з VIP-ряду долинуло дивне шарудіння.

Це іранець пригощав Ющенків карамельками. Ситуація нагадала відомий епізод за участю Путіна та Януковича.

За час перебування глави держави в палаці "Україна" йому встигли подарувати книжку і перекинути записку від невідомої особи.

Записочку президенту, скоріше за все, підкинув чоловік, який сидів через ряд від Ющенків. На лацканах його піджака красувалося бютівське сердечко. Прочитавши записку, президент дещо засмутився, але потім переключив увагу на сцену, де виступав актор Сергій Маковецький.

"Я бажаю Україні щастя, Росії теж. Я - киянин, але живу в Москві. Як кажуть, засланий козачок. Я не знаю, хто я. Я українець по паспорту і по душі, і росіянин по своєму житті. Але я ніколи не розділяв Україну від Росії", - зізнався актор.

"О ну міг би цього і не говорити", - обурився президент України.

Втім, за кілька хвилин актор покращив настрій президента своїм зізнанням: "Я сьогодні пішов у бібліотеку, взяв буквар та вивчив українську мову".

Засланий козачок Маковецький порадував президента своєю українською мовою

"Ми вас любимо", - зізнався Ющенко, коли Маковецький підійшов до нього, пише Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «На "Молодості" Ющенко їв цукерки та читав секретні записки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі