четвер, 12 червня 2008 11:21

На презентацію книги Кучми прийшли його колишні соратники (ФОТО)
5

Двотомник екс-президента України Леоніда Кучми
Зліва направо: співголова Ради інвесторів при Кабміні Сергій Тігіпко, екс-президент України Леонід Кучма, екс-міністр фінансів Ігор Мітюков, лідер Блоку свого імені Володимир Литвин та екс-губернатор Одеської області Сергій Гриневецький
Лідер Блоку свого імені Володимир Литвин
Співголова Ради інвесторів при Кабміні Сергій Тігіпко
Екс-міністр фінансів Ігор Мітюков
Леонід Кучма презентував свою нову книгу - двотомник "Кроки становлення національної економіки", повідомляє телеканал "ICTV".

На відміну від попередніх видань колишнього Президента, тут немає спогадів і одкровень. Це збірки доповідей, виступів і офіційних документів за період з 1994 по 2004 роки. Вони об"єктивно відображають події того десятиліття. Книгу не продаватимуть - її роздадуть бібліотекам і учбовим закладам, щоб по ній вчилися наступні покоління керівників.

"Я думаю, головної мети ми досягли. Я переконаний: передаючи країну наступним керівникам, ми передали економіку, яка міцно стояла на ногах. І це головне досягнення влади в цілому", - сказав Кучма.

На презентацію двотомника прийшли ті, хто у 1994 році, розробляв стратегію економічного розвитку, і ті, хто втілював її в життя. Вони зізнвються: тепер уже трохи інакше оцінюють події минулого.

"Під кожним документом стоїть дата, коли він виходив, і дуже легко визначити, в якому положенні тоді знаходилася Україна. Фактично можна називати підручником або як завгодно, але це матеріал для постійної роботи", - сказав секретар РНБО 1994-1999 років Володимир Горбулін.


"У кожної країні повинні бути люди, які діяли послідовно і стратегічно. І ось цьому - послідовності і стратегічності - це те, чому нам треба повчитися у ось цих 10 років", - додав президент Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер.

"Кроки становлення національної економіки" вийшли тисячним тиражем.

За матеріалами: Ліга, УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «На презентацію книги Кучми прийшли його колишні соратники (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі