пʼятниця, 09 липня 2010 09:16

На порядку денному Ради - референдум та звіт Тігіпка

На порядку денному Ради - референдум та звіт Тігіпка
Верховна Рада розгляне в другому читанні на пленарному засіданні у п"ятницю законопроект N6601, що передбачає введення пропорційно-мажоритарної виборчої системи без участі блоків на місцевих виборах, і N6278 "Про всеукраїнський референдум", яким пропонується врегулювати процедуру проведення референдуму щодо схвалення нової редакції Конституції.

Про це сказано на порядку денному Ради.

Першим питанням парламент заслухає інформацію віце-прем"єр-міністра з економічних питань Сергія Тігіпка про реформування податкової системи в рамках години питань до Кабінету Міністрів.

Крім того, запланований розгляд парламентом у другому читанні законопроекту N6659 про збільшення терміну повноважень глави Національного банку з 5 до 7 років.

Буде також розглянутий у другому читанні законопроект N2763, в якому пропонується врегулювати доступ до суспільно важливої інформації.

Всього заплановано до розгляду в п"ятницю 7 законопроектів.

Нагадаємо, 8 липня Рада відклала розгляд законопроекту про референдум через відсутність порівняльної таблиці.

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Наталія Королевська допускала розгляд парламентом на засіданні 9 липня проекту постанови про звільнення Тігіпка.

proUA
Зараз ви читаєте новину «На порядку денному Ради - референдум та звіт Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі