Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2007 09:56

На перше засідання Ради БЮТівці прийдуть в "уніформі"

В кінці листопада прийде новий парламентський період — відкриття першої сесії. Політики вже обіцяють перетворити цю подію на своєрідний показ мод, пише Сегодня.

Як вдалося дізнатися газеті, на перше засідання, як і минулого року, депутати від БЮТ прийдуть у своєрідній "уніформі".

За словами Євгена Корнійчука, бютівці відкриють сесію в білих светрах з червоними сердечками — символікою блоку. Єдина відмінність від торішніх костюмів — светри будуть не під горло, а з вирізом: "Під такий светр можна і сорочку з краваткою вдягти".

Як говорить Корнійчук, кожному нардепові шиють светр по його фігурі, правда, закрійники мірки з політиків не знімали, тільки питали у них розміри.

Комуністка Катерина Самойлик новий костюм приготувала ще на початку осені: "Це чорний костюм з блузою кремового кольору, я купила його на Володимирському ринку".

Чорно-біле вбрання вдягне і представниця Партії регіонів Олена Бондаренко. За її словами, це буде строгий брючний костюм, який вона купила собі досить давно.

Новий наряд до Ради готує другий номер в списку Партії регіонів Раїса Богатирьова. Як розповіла її прес-секретар Людмила Харів, Раїса Василівна собі спеціально замовила костюм зі спідницею з натуральних тканин у вітчизняних майстрів: "Це костюм ручної роботи, на ньому є елементи вишивки".

А представниця НУ-НС Ксенія Ляпіна наряди ще не підбирала: "У мене є багато ділових костюмів, одягну один з них".

А ось новачок парламенту — другий номер в списку КПУ — донецький шахтар Євген Волинець повідомив, що купив костюм спеціально для першого засідання.

"Купував у Донецьку, там набагато дешевше, ніж в Києві, але оновлення гардероба все одно сильно вдарило по моєму бюджету — пішла майже вся зарплата. Ціну не скажу, щоб, враховуючи київські реалії, не виглядати дуже дешево", — додав майбутній нардеп.

Зараз ви читаєте новину «На перше засідання Ради БЮТівці прийдуть в "уніформі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути