четвер, 17 січня 2008 08:57

На переговори із "Газпромом" Тимошенко відправила свого міністра

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина планує у четвер, 17 січня, вилетіти до Москви на переговори з керівництвом ВАТ "Газпром".

Свій візит Дубина здійснить відповідно до протокольного доручення прем"єр-міністра Юлії Тимошенко від 9 січня, повідомляє УНІАН із посиланням на джерело в уряді.

Згідно з цим документом, зокрема, Мінпаливенерго, Мінфіну, Мінекономіки і "Нафтогазу України" доручено проаналізувати обґрунтованість розрахунків ставки плати за транзит російського природного газу територією України.

Також доручено проаналізувати доцільність часткової зміни структури цієї ставки шляхом отримання від замовника послуг з транспортування необхідних обсягів технологічного газу для здійснення робіт з транспортування.

У середу перший віце-прем"єр Олександр Турчинов заявив, що найближчим часом мають відбутися переговори між "Нафтогазом України" та "Газпромом".

За його словами, енергетичні питання також будуть обговорюватися під час зустрічі прем"єр-міністрів Росії та України Віктора Зубкова і Юлії Тимошенко відповідно.

За повідомленням посольства Росії, така зустріч має відбутися у середу, 23 січня, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На переговори із "Газпромом" Тимошенко відправила свого міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі