пʼятниця, 22 грудня 2006 10:29

На переговорах з Путіним Тарасюк не підписуватиме жодного документа

 

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк сподівається, що під час робочого візиту Володимира Путіна  президенти Росії і України докладуть зусиль для розв"язання існуючих проблем.

Про це Тарасюк сказав в інтерв`ю журналістам в п"ятницю, 21 грудня.

- Ми очікуємо, що візит дасть можливість двом президентам більш детально подивитися на проблеми і, можливо, докласти зусиль, враховуючи їхні повноваження, для розв"язання деяких існуючих проблем, - сказав Тарасюк.

Крім того, буде проведено перше засідання нового органу співпраці – Міждержавної комісії на чолі з президентами України і Росії.

Тарасюк повідомив, що в ході візиту очікується підписання 4-ох важливих документів, які стосуватимуться прав громадян України і Росії та полегшення режиму перетину кордону. За його словами, крім цих документів, вже готові ще 7 двосторонніх документів, що будуть підписані найближчим часом.

- Усі питання, що знаходяться на порядку денному, будуть розглянуті: і Чорноморський флот, і делімітація морських просторів в Азовському, Чорному морях та Керченській протоці, демаркація кордону, - сказав Тарасюк.

Міністр також зазначив, що не підписуватиме будь-які двосторонні документи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На переговорах з Путіним Тарасюк не підписуватиме жодного документа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі