понеділок, 06 лютого 2012 21:54

На обігрів дачі Януковича виділили 700 тисяч

На обігрів дачі Януковича виділили 700 тисяч

Державне управління справами виділило майже 700 тисяч гривень для закупівлі 172 тисяч кубометрів газу для президентської резиденції "Залісся", пише газета Дело із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Відповідно до опублікованої інформації, "Київоблгазу" наказано постачати газ з 1 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диктатора з Януковича не вийде - економіст

Як відомо, резиденція "Залісся" знаходиться в Броварському районі Київської області, в селі Богданівка. Її офіційне призначення - забезпечення належних умов перебування офіційних делегацій іноземних держав і міжнародних організацій.

За часів президентства Віктора Ющенка на резиденцію виділялися мінімальні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович посилив свої позиції призначенням Калініна — генерал-лейтенант СБУ

Однак ситуація змінилася з приходом до влади Януковича. Уже в перші місяці з бюджету були виділені солідні гроші на ремонт дороги, що веде до резиденції.

Нагадаємо, у 2010 році президент святкував на території цієї резиденції свій 60-річний ювілей. Щоб прийняти всіх гостей на належному рівні, ДУС також в терміновому порядку затіяло косметичний ремонт резиденції і почало будівництво вертолітних майданчиків на її території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині поглумилися над Януковичем

У листопаді 2011 року був проведений тендер на паркан - в адміністрації президента вирішили терміново поміняти старий паркан на новий, але вищий. На ці цілі з бюджету не пошкодували майже 7 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «На обігрів дачі Януковича виділили 700 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі