четвер, 03 січня 2008 14:42

На Новий рік Герман танцювала під Шопена, а Терьохін під "АББУ"

На Новий рік Герман танцювала під Шопена, а Терьохін під "АББУ"

Член фракції БЮТ Сергій Терьохін зустрів Новий рік у Києві в ресторані "Да Вінчі. Фіш клаб" на вулиці Володимирській разом з родиною і кумами.

"Ви ж знаєте, у політиці зараз модно мати кумів. У мене їх два - банкіри Ігор Францевич і Ігор Слобідський (екс-керівники банку "Аваль")", - переказує слова Терьохіна газета "Сегодня".

"Гуляли довго, пили шампанське і танцювали. Я ніколи за останні років 10 так не відривався на танцполі, і все тому, що крутили стару добру музику - "Боні М" і "АББА", - додав депутат.

Серед подарунків, що піднесли Терьохіну на свято, особливо його вразила акварель чотирирічної дочки "Зимовий ліс", у якому гуляє родина Терьохіних. Депутат збирається повісити її в підрамнику у своєму офісі.

У свою чергу віце-прем"єр з Євро-2012 Євген Червоненко у ніч на 1 січня випив тільки шампанське. Червоненко має намір взяти участь у всесвітніх автоперегонах 10 січня в Дубаі. Тому дотримується строгої дієти і тренувань.

"Наша команда "Червоненко-рейсинг", у якій 5 осіб, зібралася в моєму будинку в Карпатах (біля села Татарів в Івано-Франківській області, сусід Червоненка - Віктор Ющенко)", - розповів віце-прем"єр.

Два рази вертоліт Червоненка доставляв команду на вершину Буковелі, з якої її учасники самостійно спускалися пішки, щоб перед змаганнями розробити легені.

Тренування закінчуються на Різдво, після чого усі повертаються в Київ, звідки і полетять на дубайські кільцеві перегони.

Друзі-гонщики подарували Червоненку реглан з написом "Червоненко-рейсинг" і "Капітан-шеф", а дочка - сіро-чорний пуловер, у якому батько здається стрункішим. "У всякому разі, мій живіт у ньому не видно", - радіє Червоненко.

Член Партії регіонів Ганна Герман зустріла Новий рік разом з родиною у своєму будинку під Києвом. "Мій чоловік і сини, як змовилися, кожний подарував мені по ангелу", - розповіла депутат.

"Чоловік поставив на програвач Шопена, і ми танцювали з ним під мій улюблений вальс номер 2 цього великого польського композитора", - додала вона.

З 2 січня Герман разом з чоловіком відправилися на свята в Карпати кататися на лижах. Конкретний курорт не вибрали, зупиняться там, де будуть готельні номери.

Екс-спікер Верховної Ради Олександр Мороз Новий рік зустрічав зі своєю родиною в будинку під Києвом.

"На торжество з"їхалися усі близькі і рідні. Онукам дарував плюшевих пацюків, тому що за Східним календарем зараз рік Пацюка, а старшим - прикраси, біжутерію різну. А мені онуки дарували хто що. Іграшки на ялинку, теж із символом Нового року, брелоки для ключів", - розповів він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік Герман танцювала під Шопена, а Терьохін під "АББУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі