пʼятниця, 22 серпня 2008 16:34

На мітингу проти Саакашвілі у Донецьку побили грузинку (ФОТО)

Сьогодні у центрі Донецька, після закінчення так званого "сходу територіальних громад області", організованого обкомом Комуністичної партії України, сталася бійка між представниками блоку Наталії Вітренко і немолодою жінкою, ймовірно грузинсьої національності.

Нагадаємо, на сьогоднішній акції, яка проходила біля будівлі облдержадміністрації, активісти КПУ, СПУ і ПСПУ вимагали від властей області засудити націоналістичний режим Саакашвілі в Грузії і висловлювали підтримку народу Південної Осетії.

Після закінчення акції немолода жінка кавказької зовнішності, яка проходила повз активістів облорганізації ПСПУ, нешанобливо відізвалася про лідера прогресивних соціалістів Наталію Вітренко.

Прихильниці Вітренко, які образилися за свого вождя, гучно заявили, що перед ними грузинка, а значить - ворог. Спершу активісти ПСПУ обмежилися плювком услід так званій грузинці, а потім, порадившись, вирішили провчити її. "Пішли, наздоженемо її?", - вирішили дві немолоді жінки. І наздогнали.

Одна з них вчепилася грузинці у волосся, інша вдарила її сумкою. Проте жертва відбилася від нападниць. Перемога залишилася за нею навіть після того, як на допомогу жінкам з ПСПУ прийшов чоловік - їх товариш по партії.

Як повідомляв "Остров", напередодні донецькі комуністи заявили, що знімають з себе відповідальність за можливі інциденти, які можуть статися під час організованої ними акції.

Зараз ви читаєте новину «На мітингу проти Саакашвілі у Донецьку побили грузинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі