субота, 11 вересня 2010 14:00

На місцевих виборах у хід пустять гречку, масло та консерви

На місцевих виборах у хід пустять гречку, масло та консерви

Виборча кампанія до місцевих органів влади буде жорсткою, вважає Олександр Черненко, голова правління Комітету виборців України:

"Для неї відведений дуже короткий термін – 50 днів. Таких стислих кампаній в Україні ще не було. 30 днів відведено на агітацію. За цей час дуже важко організувати якісь довгограючі стратегії".

На цих виборах Олександр Черненко прогнозує швидкі, агресивні й ефективні технології: підкуп виборців, адмінресурс:

"Буде кілька тисяч "маленьких битв" за владу. Особливо в Криму, Одесі, Ужгороді, Житомирі, Білій Церкві. Спокійніше буде в Донецьку, Вінниці й Миколаєві, де є яскраво виражені лідери. Конкуруватимуть місцеві еліти. Буде й гречка, і масло, й консерви – всякі подарунки", - каже Олександр Черненко. - "У нас завжди місцеві вибори проходили в тіні парламентських. На них мало звертали увагу. Хоча вони проводилися грубіше, там фіксували багато порушень. Насправді кандидати вже два місяці, як розгорнули інформаційну виборчу кампанію. В областях висять біг-борди, на місцевому телебаченні точаться дебати".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На місцевих виборах у хід пустять гречку, масло та консерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі