четвер, 10 жовтня 2019 15:47

На місце Кличка в адміністрації мітять 3 кандидати

На місце Кличка в адміністрації мітять 3 кандидати
Кличка звільнили з голови КМДА 4 вересня. ФОТО: "РБК-Україна"

На посаду голови Київської міської державної адміністрації, звідки уряд звільнив Віталія Кличка, є три претенденти.

Про це на прес-конференції заявив президент Володимир Зеленський.

Ім'я одного з них уже відоме — екс-генпродюсер "1+1", нині депутат "Слуги народу" Олександр Ткаченко.

"Окрім нього, я нікого ще не бачу. Ну є ще дві людини. Із однією я не зустрічався. А другу, чесно кажучи, не готовий (імовірно, розглядати або призначати. — Gazeta.ua), тому що в минулому в нього є не дуже доброчесні дії. Тому я не розглядаю цю людину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко подав до суду на Богдана та уряд

4 вересня Кабінет міністрів підтримав рішення про звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан виступив із ініціативою розділити посади мера столиці й голови Київської міської державної адміністрації. Звернувся до Кабміну щодо звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Богдан заявив, що отримав пропозицію від "смотрящого" за Києвом поділити крадені з бюджету кошти, якщо ОП не призначатиме головою КМДА свою людину. Також він сказав, що Кличко на зустрічі розповів, ніби Київраду контролює не він, а "2-3 "смотрящих", які мають певні групи депутатів. І якщо він не буде знаходити з ними компроміси, "у нього не буде більшості в Київраді".

Зараз ви читаєте новину «На місце Кличка в адміністрації мітять 3 кандидати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі