четвер, 25 листопада 2010 17:09

На Майдані роздавали апельсини і тарабанили по відрах (ФОТО)
21

Фото: Ольга Каменєва/Gazeta.ua

На Майдані Незалежності у Києві триває акція протесту підприємців проти ухвалення Податкового кодексу. Представники малого та середнього бізнесу вимагають від президента накласти вето на документ. Станом на 10.30 на Майдані Незалежності в Києві перебувало близько 7 - 10 тис. підприємців.

При цьому як зазначили співорганізатори акції, частина мітингувальників не змогла приїхати до Києва через перешкоджання зі сторони правоохоронних органів. Зокрема, зафіксовані випадки перекриття для проїзду транспорту мітингувальників Одеської траси, зі Львова замість планованих 1,5 – 2 тис. чоловік приїхало 700, через те, що в останній момент їм було відмовлено в перевезені.

З Майдану підприємці вирушили до Адміністрації Президента. На вулиці Банковій зібралася значна частина мітингувальників із Майдану.

В Адміністрації Президента України пройшла зустріч з представниками підприємців, після чого підприємці припинили пікетування будівлі, однак заявили про намір продовжити протести на Майдані до президентського вето на кодекс.

Акція на Майдані триває.

Нагадаємо, напередодні організатори мітингу заявляли про те, що зберуть сьогодні близько 200 тисяч людей. Проте, як повідомлялося, багато автобусів з мітингувальниками заблокувала ДАІ.

Як повідомлялося, 18 листопада Верховна Рада України прийняла Податковий кодекс. Він викликав громадське обурення, масові акції протесту продовжуються по всій Україні. Підприємці вимагають від Президента Віктора Януковича ветувати кодекс.

22 листопада на Майдані Незалежності в Києві підприємці почали безстрокову акцію протесту проти Податкового кодексу.

Того ж дня Янукович у Брюсселі пообіцяв зустрітися із учасниками акції протесту проти нового Податкового кодексу і врахувати їхню думку при ухваленні свого рішення щодо цього закону.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані роздавали апельсини і тарабанили по відрах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі