понеділок, 26 лютого 2007 11:55

На Луценка завели 26 справ

За результатами перевірки КРУ діяльності МВС відкрито 26 кримінальних справ, але це – тільки початок. Про це в інтерв"ю "Бізнесу"повідомив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Суслов.

"Мали місце нецільове використання бюджетних коштів, порушення тендерних процедур і порядку державних закупівель. Особливої уваги заслуговує комерційна діяльність підприємств, створених МВС, особливо в системі ДАІ", - заявив він.

"Укладали договори страхування і перестрахування, по яких ніколи не наставали страхові випадки, і не було виплат. Укладали інвестиційні договори на свідомо невигідних для міністерства умовах. Розбазарювалися земельні ділянки й інші об"єкти власності", - повідомив Суслов.

Нагадаємо, що 23 лютого, виступаючи зі звітом у Верховній Раді, міністр внутрішніх справ Василь Цушко розкритикував попереднє керівництво міністерства за розбалансування роботи відомства.

Тим часом колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що: "МВС торік перевірялося КРУ і воно не мало ніяких зауважень до діяльності фінансового блоку міністерства", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На Луценка завели 26 справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі