вівторок, 20 серпня 2019 11:30

На крісло в АМКУ претендує донька викладача Зеленського

На крісло в АМКУ претендує донька викладача Зеленського
У цьому ж виші працює батько самого президента — Олександр Зеленський. ФОТО: "РБК-Україна"

Доцентка кафедри правового регулювання економіки Криворізького економічного інституту Ірина Копайгора претендуватиме на посаду державної уповноваженої в Антимонопольному комітеті. Вона донька Івана Копайгори, який у цьому ж вузі викладав Володимиру Зеленському теорію держави і права.

Про плани обійняти посаду свідчить декларація Копайгори із вказанням посади, "на яку претендує кандидат", пишуть "Наші гроші".

Батько кандидатки високо оцінював якості Зеленського та його досягнення: "Володимир неодноразово просив порад і ніколи не пропускав пар, хоча грав у спектаклях і виступав у театрі". У цьому ж вузі працює батько самого президента — Олександр Зеленський.

За сумісництвом Ірина Копайгора отримує зарплатню у Міжрегіональній академії управління персоналом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський визначився зі своїм представником у новому парламенті

На початку липня Зеленський звільнив першу заступницю голови АМКУ Марію Ніжнік, держуповноважених Агію Загребельську, Андрія Вовка і Валерія Полюховича. Як зазначчають "Наші гроші", їх звільнили без відповідних подань прем'єр-міністра, передбачених законом.

Зараз ви читаєте новину «На крісло в АМКУ претендує донька викладача Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі