субота, 25 січня 2014 23:18

На Івано-Франківщині заборонили символіку Партії регіонів та КПУ

На Івано-Франківщині заборонили символіку Партії регіонів та КПУ
Івано-Франківська ОДА заборонила символіку ПР і КПУ. Фото: versii.if.ua

В Івано-Франківській області вирішено заборонити діяльність і використання символіки Партії регіонів та Комуністичної партії України.

Про це йдеться у рішенні Івано-Франківської Обласної державної адміністрації (ОДА), оприлюдненому на її офіційному сайті.

"Заборонити на території Івано-Франківської області діяльність і використання символіки Партії регіонів та Комуністичної партії України як таких, що суперечать національним інтересам та порушують права і свободи громадян України", - зазначено у документі.

Крім того, Івано-Франківська ОДА вирішила звернутися до головного управління юстиції в області з пропозицією зняти з реєстрації місцеві організації Партії регіонів та Комуністичної партії України.

Іншим рішенням передбачено використовувати червоно-чорний прапор та прапор Ради Європи як частину символіки Івано-Франківської області, "яка відображає історичні, культурні, соціально-економічні та інші територіальні особливості і традиції всієї Івано-Франківської області".

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині заборонили символіку Партії регіонів та КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі