пʼятниця, 29 листопада 2013 16:39

На Євромайдані повний хаос: провокатори почали кидати димові шашки

На Євромайдані повний хаос: провокатори почали кидати димові шашки
Фото: facebook.com

На Євромайдані міліція ДПС провокує людей до сутичок. Також правоохоронці із застосуванням грубої сили перешкоджають роботі журналістів. Виникають стихійні сутички з провокаторами "в штатському". Ці ж провокатори кинули до машини опозиції димову шашку.

На Євромайдан прийшли загони міліції і ДПС. Вони намагаються відтіснити людей і журналістів з траси, яка і так перекрита міліцією та автобусами "Беркута", повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

"Беркут" взяв Хрещатик в оточення по обидва боки Майдану Незалежності. Міліціонери ведуть себе дуже агресивно. Вони нападають на журналістів, які знімають їх беззаконня на Євромайдані. Так, правоохоронець почав закривати руками камеру і фотоапарат кореспондента Цензор.НЕТ, і намагався вибити його з рук журналіста. Це суперечить законам України.

Таким же чином чинять стосовно і до інших журналістів. При цьому, правоохоронці відмовляються представитися.

Люди обурені такими діями міліції і називають те, що відбуваються, спланованою провокацією і масово повідомляють у соцмережах: "Міліція лютує на Євромайдані", "Це повний бєспрєдєл" і т.п.

Виникають стихійні сутички. На очах кореспондента Цензор.НЕТ невідомий чоловік напав на жінку, яка перегородила шлях машині ДПС, яка рухається по "зустрічній" на опозиційні машини і автобуси.

Хтось кинув димову шашку у бік опозиційних машин, які їхали на Євромайдан, і їх заблокувала служба ДПС. Активісти в упор заявили, що це були провокатори.

На Євромайдан підтягуються народні депутати.

Зараз ви читаєте новину «На Євромайдані повний хаос: провокатори почали кидати димові шашки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

255

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі