четвер, 10 травня 2012 13:22

На Євро-2012 працюватиме 600 медиків-волонтерів – Богатирьова

На Євро-2012 працюватиме 600 медиків-волонтерів – Богатирьова
Раїса Богатирьова. Фото: untp.kiev.ua

Медичне обслуговування Євро-2012 буде надаватися учасникам, уболівальникам, гостям чемпіонату, в тому числі іноземцям.

Про це на прес-конференції у Кабміні сказала віце-прем'єр, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова.

"У разі необхідності будуть забезпечені медичні заходи в приймаючих містах на стадіонах, фан-зонах, в аеропортах, вокзалах, пунктах пропуску через державний кордон на шлях пересування громадян. Медичне забезпечення буде надаватися і у разі виникнення надзвичайних ситуацій", - зазначила вона.

За словами міністра, передбачено надання під час Євро-2012 різних видів медичної допомоги – першої невідкладної, спеціалізованої та швидкої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятка ВООЗ для вболівальників Євро-2012 налякала українців

"Проведена велика робота з медичними працівниками, залучено 600 волонтерів із числа студентів 5-6 курсів вищих навчальних закладів. Укладені угоди між медичними установами та асистуючими кампаніями, щоб надавати безперебійну допомогу у разі необхідності хворим, які мають страховий поліс. Завершується фінансування міст та медичних закладів", - зауважила Богатирьова.

Віце-прем'єр повідомила, що іноземців у своїх країнах попереджають про санітарно-епідеміологічну ситуацію в країні, куди вони їдуть. Вона пояснила, що їм рекомендуються заходи, аби не наражатися на небезпеку захворювання.

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 працюватиме 600 медиків-волонтерів – Богатирьова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі