неділя, 21 липня 2019 04:53

На Донеччині вже намагались сфальсифікувати вибори в Раду

На Донеччині вже намагались сфальсифікувати вибори в Раду
Вибори в Раду намагались сфальсифікувати. Фото: Вечірній Київ

У Донецькій області викрили членів дільничної виборчої комісії, які намагалися сфальсифікувати результати позачергових виборів до Верховної Ради.

Інцидент стався в школі міста Бахмут, де розташована 624 ДВК. Зокрема, члени комісії підписали незаповнені бланки протоколів за підсумками результатів голосування, повідомив представник Національної поліції Ярослав Тракало в Facebook.

"Залишалося в потрібний момент вписати прізвище кандидата- "переможця" або "правильну" назву партії. По прибуттю на місце слідчо-оперативної групи Бахмутського відділення поліції, з метою приховати сліди злочину, члени комісії залили підписані протоколи чорнилом", - написав Тракало.

За фактом фальсифікації виборчих документів (ч. 4 ст. 158 КК) розпочато кримінальне провадження. Санкція статті - від 7 до 10 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі зняв свою партію з виборів в Раду

Нагадаємо, вночі 21 липня, на позачергових парламентських виборах стартувало голосування на закордонних виборчих дільницях.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині вже намагались сфальсифікувати вибори в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі