понеділок, 01 вересня 2014 12:22

На Донбасі вже воюють сім тисяч російських контрактників — Снєгирьов

На Донбасі вже воюють сім тисяч російських контрактників — Снєгирьов
фото: ua.krymr.com

На Донбас зайшли близько 7 тисяч російських контрактників. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Росія пішла в наступ по всій лінії фронту. Йдеться вже не про незаконні збройні формування, а присутність регулярних військ Російської Федерації на території Донбасу. Вже тут воюють і російські контрактники. Їх близько семи тисяч. В Луганськ і Донецьк увійшли колони регулярних військ. Влучно б'ють артилеристи. Спостерігається концентрація російських військ в бік міст Лутугине і Щастя. Вчора була задіяна російська авіація — били по позиціях української армії. Йдуть в контрантуп", - зазначив він.

За його словами, Росія хоче створити на території Луганської та Донецької областей окремої структури під назвою "Новоросія".

"Але це поки що. Однак Росія не зупиниться на цих двох областях", - наголосив він.

Снєгирьов вважає, що українці й досі не усвідомили, що йде війна між двома державами — Україною і Росією.

"Генералами перемоги" є такі люди, як пан Литвин — командувач сектором "Д" - брат двох інших Литвинів — колишнього спікера й головного прикордонника. Цей Литвин сів на гелікоптер і просто втік з лінії фронту в глибокий тил. Іловайський "котел" - на його совісті. Ця сім'я Литвинів має відповісти перед законом. Також у відставку має подати міністр оборони Гелетей. За місяць маємо три такі "котли", втратили найбільш боєздатні українські частини. Як мінімум, треба міняти керівництво зовнішньої розвідки Україну. Треба міняти весь вищий генералітет. Без цього програємо війну. Ми й досі граємося в АТО. Треба ліквідувати добровольчі батальйони, бо маємо анархію на передовій. Потрібно розгортати широкий фронт", - наголосив Снєгирьов.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі вже воюють сім тисяч російських контрактників — Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі