Ексклюзиви
неділя, 30 жовтня 2011 13:21

На Дніпропетровщині суд заборонив агітувати проти Януковича

На Дніпропетровщині суд заборонив агітувати проти Януковича

Виконком Нікопольської міськради через суд заборонив міськорганізації "Фронту змін" проводити акцію "Україна проти Януковича" і встановлювати інформаційні намети.

Нікопольська міськорганізація "Фронту змін" заздалегідь повідомила міськвиконком про розміщення інформаційних наметів з метою поширення інформації про діяльність та пропагуванні ідей, цілі політичної діяльності своєї партії.

"29 жовтня представник міськвиконкому вручив мені рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду про обмеження права на мирні збори і заборону Нікопольській міській організації ПП "Фронт змін" у встановленні інформаційних наметів та проведенні акції "Україна проти Януковича", - зазначив керівник міськорганізації партії Олег Кириченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На осінь будемо мати "Україну без Януковича"

За даними прес-служби, "Фронт змін" уже в понеділок подасть апеляцію на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

Наразі у всіх містах і районах Дніпропетровської області працюють мобільні групи з числа депутатів та активістів партії, які збирають підписи на підтримку акції "Україна проти Януковича".

У Дніпропетровській облорганізації партії заявляють, що з 15 жовтня в акції взяли участь близько 25 тисяч жителів області. Акція триватиме до 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині суд заборонив агітувати проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути