пʼятниця, 17 грудня 2010 20:59

На цьому парламенті треба ставити хрест - Катеринчук

На цьому парламенті треба ставити хрест - Катеринчук

Народний депутат України від фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Микола Катеринчук упевнений, що Парламент України остаточно дискредитував себе бійкою у Верховній Раді.

Таку думку "нунсівець" висловив в ефірі телеканалу "Україна".

"Не думаю, що такий стиль далі може існувати. І це питання, яке парламент може вирішити сьогодні. Вибачте, якщо приходять спортсмени бити своїх колег, то це хіба парламентаризм?  Я думаю, що на цьому парламенті треба ставити хрест.  Чим швидше, тим краще", - зазначив він.

Катеринчук також нагадав, що представники Партії регіонів уже не вперше вдаються до застосування фізичного насильства проти своїх колег з інших політичних сил.

"Пгадайте "Харківські угоди". Тоді били НУНС.  За що били? За що били цих людей, які нікого не чіпали, стояли на свої робочих місцях?", - запитав нардеп.

Окрім того, за словами представника "НУ-НС", винних у бійці навряд чи покарають.

"Згадаймо побиття, що були раніше. Все пройшло. У Генпрокуратурі справ немає. Ніякої реакції. Зараз це продовжується. Тільки тому, що ні в суспільства, ні в керівництва держави немає реакції. Я можу сказати, яка могла б бути реакція: ви що, прийшли тренуватися у боксі в парламент? Думаєте, люди будуть терпіти це? Я не хотів би, щоб народ України брав приклад", - наголосив Катеринчук.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На цьому парламенті треба ставити хрест - Катеринчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі