понеділок, 23 вересня 2013 13:17

На Черкащині неблагонадійним мерам готують імпічмент – Даценко

На Черкащині неблагонадійним мерам готують імпічмент – Даценко
Леонід Даценко. Фото: www.pravda.com.ua

Невизнаний переможець парламентських виборів в 197 окрузі Леонід Даценко запевнив, що усі фальсифікатори будуть покарані.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Зараз Каневом, як ні в чому не бувало, прогулюється голова комісії Максим Онищенко, що разом із "Беркутом" штурмував будинок ОВК. У Золотоноші мило посміхається його соратниця Світлана Чонка. Однак ми не забули те, що скоїли ці діячі. 2005 рік, коли фальсифікаторам простили їхні злочини, не повториться. Ми вже започаткували й створюємо книгу виборів 2012 під символічною назвою "Ніхто не забутий, ніщо не забуто"", - сказав Даценко.

На його думку на перевиборах призначених на 15 грудня владу треба дотиснути.

"Якби не саміт у Вільнюсі, ніяких перевиборів ніхто б не призначив. Це аксіома. І цим треба скористатися, аби провести насправді чесні вибори. Бо, якщо не буде чесних виборів 15 грудня, то не буде й чесних президентських виборів у березні 2015 року", - заявив Даценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу убезпечити країну від фальсифікацій на виборах президента" — Кармазін

Днями він отримав чергову відписку від міліції по хід розслідування порушень на виборчих дільницях в жовтні 2012 року.

"Міліція, за підписом першого заступника начальника обласного управління внутрішніх справ у Черкаській області Керевича написала: "Вживаються заходи щодо забезпечення швидкого, повного й неупередженого розслідування кримінального правопорушення", - додав Даценко.

"Минув рік, а нам повідомляють про "швидке" розслідування, – дивується Даценко. – Якщо це швидке розслідування, то яке тоді нешвидке? Міліція просто збиткується над людьми. Оце ми так ідемо до Європи?", - обурюється він.

Даценко акцентує увагу на ще одному нюансі майбутніх виборів.

"У Каневі готуються до імпічменту міського голови Ніколенка. У Золотоноші влада хоче усунути мера Войцехівського. Проводять зачистку перед майбутніми виборами. Обидва мери під час виборів вели себе нейтрально. Але за версією партії регіонів мусили б ламати двері комісій разом із "Беркутом". За моєю інформацією регіонали в такий спосіб усунуть всіх неблагонадійних мерів, як це вони зробили в Черкасах та Кам'янці, – стверджує опозиціонер.

 

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині неблагонадійним мерам готують імпічмент – Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі