пʼятниця, 16 жовтня 2020 18:41

На боксера Узєлкова завели справу за підкуп виборців

На боксера Узєлкова завели справу за підкуп виборців
У Вінниці Узелков роздавав кашу. Фото: "Опора"

У Вінниці поліція відкрила кримінальне провадження щодо кандидата у міські голови В'ячеслава Узєлкова.

"14 жовтня на площі у м. Вінниці кандидати від однієї з політичних сил на місцевих виборах влаштували українську польову кухню. Під час заходу громадянам роздавали приготовані страви та агітували за політичну силу", - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

Слідчі розпочали кримінальне провадження щодо підкупу виборців.

Громадянська мережа "Опора" у Вінницькій обл. повідомляє, що безкоштовне частування кашею з польової кухні та чаєм Вінницьким обласним осередком політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" влаштували 14 жовтня на Європейській площі. Кашу особисто роздавав колишній боксер, а нині кандидат на посаду Вінницького міського голови В'ячеслав Узєлков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат частував виборців горілкою

"Вас сьогодні пригощає безкоштовно. Гречана каша козацька. Є такі в нас друзі – фірма ОПЗЖ, вас пригощають. Ще раз вам бажаю щастя, радості, всього найкращого", - вітав присутніх на святі чоловік у козацькому одязі. Захід супроводжувався виступом духового оркестру. Поруч стояли банер із зображенням кандидатки до Вінницької міської ради від осередку партії "Опозиційна платформа – За життя" Олени Лепей та намет із символікою цієї партії, з якого розповсюджували агітаційну продукцію.

Стаття про підкуп виборців передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 2 до 5 років або позбавлення волі від 2 до 6 років.

Поліція за підкуп виборців затримала голову виборчої комісії та місцевого жителя. Голову комісії 2015 року вже було засуджено за скоєння злочинів, пов'язаних з виборчим процесом.

Зараз ви читаєте новину «На боксера Узєлкова завели справу за підкуп виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі