четвер, 10 жовтня 2019 16:26

На Банковій не хочуть непорозумінь із журналістами

На Банковій не хочуть непорозумінь із журналістами
Якщо такий формат прес-конференцій сподобається журналістам, подібні будуть далі, запевняє заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

У команді президента Володимира Зеленського запевняють, що хочуть діалогу з журналістами.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

"На відміну від прес-конференцій, які були в інших президентів, коли не усі журналісти мали змогу отримати відповідь на запитання, ми відповімо сьогодні усім журналістам, які прийшли сюди.

Звісно, це нелегко, але ми хочемо задовольнити усі запитання. Тому пішли на такий крок. Зробили прес-конференцію на цілий день. Президент присвячує цьому весь свій день", - сказав він.

"Завжди шукаємо нові кроки, формати. Нам здається, такий формат сприйнятний і для журналістів, і для нас. Ми потім зберемо весь фідбек. Зрозуміємо, якщо у такому форматі "Ок" - будемо далі у такому. Якщо треба щось видозмінити, зробимо.

Ми - у діалозі, не хочемо, щоб були якісь непорозуміння між нами і журналістами", - додав Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чому здаються території, де загинули герої?" — під прес-конференцію Зеленського прийшли з мітингом

10 жовтня президент Володимир Зеленський дає першу прес-конференцію з моменту інавгурації. Журналісти по 7-10 людей півгодини говорять із ним.

На прес-марафон акредитовано понад 300 представників ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «На Банковій не хочуть непорозумінь із журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі