пʼятниця, 06 листопада 2015 15:39

На "банкіра" Путіна завели нову справу

На "банкіра" Путіна завели нову справу
Сергій Пугачов Фото: vedomosti.ru

Слідчий комітет РФ порушив нову кримінальну справу проти колишнього сенатора і співвласника "Межпромбанка" Сергія Пугачова.

Про це повідомляє "ТАСС"

Його звинувачують у зловживаннях повноваженнями в зв'язку з видачею у 2006 році кредиту в $700 тис. на придбання квартири і припинення вимог по кредиту за підробленим листом.

Пугачов знаходиться у Франції, тому російською стороною був направлений запит про підтвердження місцезнаходження і наявність будь-якого майна.

Раніше він заявляв ЗМІ, що особисто привів Володимира Путіна до президентства під час останнього терміну Бориса Єльцина.

Пугачов після банкрутства Межпромбанку у 2010 році позбувся місця в Раді Федерації і покинув Росію. З 2011 року він проживав у Лондоні, в 2015 році з'явилися повідомлення, що банкір переїхав у Францію.

Також його звинувачують у причетності до банкрутства "Межпромбанку", звинувачуючи у заподіянні шкоди банку у розмірі 64 мільярда рублів.

Зараз ви читаєте новину «На "банкіра" Путіна завели нову справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі