середа, 08 грудня 2010 15:29

На Януковича у Луцьку чекали подарунки і коровай

На Януковича у Луцьку чекали подарунки і коровай

Сьогодні президент Віктор Янукович мав прибути до Луцька із офіційним візитом. Однак на заваді стала погода. Літак, який мав доставити президента на Волинь, не ризикнув вилетіти із аеропорту "Бориспіль".

Про це голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив журналістам, які чекали в стінах ОДА на появу глави держави.

"Я сьогодні разом із Віктором Федоровичем мав відвідати музей Волинської ікони, новий корпус обласної клінічної лікарні та нагородити автомобілями інвалідів Великої вітчизняної війни. Також я мав відзвітувати перед главою держави про стан справ в області. Доведеться все робити без нього. Однак Янукович таки приїде до Луцька. Це станеться або в кінці цього року, або на початку наступного", - розповів Клімчук.

Волинський губернатор також підготував подарунки для Януковича. Зокрема, альбом із фотографіями експонатів музею Волинської ікони та коровай.

"Коровай це не проблема. Роздамо присутнім у залі, які чекали на президента. Волинський хліб смачний, а головне - найдешевший в Україні. Альбом ми вручимо Януковичу, вже коли приїде до Луцька", - додав глава ОДА.

Раніше повідомлялося, що Янукович сьогодні полетить до Донецька на футбол замість візиту у Луцьк

Як відомо, сьогодні увечері в Донецьку на стадіоні Донбас Арена відбудеться заключний матч групового турніру Ліги чемпіонів між українським Шахтарем та португальською Брагою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Януковича у Луцьку чекали подарунки і коровай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі