середа, 04 травня 2011 15:41

На 9 травня у Львів приїдуть півтори тисячі "провокаторів"- "Свобода"

На 9 травня у Львів приїдуть півтори тисячі "провокаторів"- "Свобода"

Представники партій "Родина" і "Русское единство" планують провести свої акції у Львові на День Перемоги 9 травня.

Про це повідомила заступник голови фракції всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській обласній раді Ірина Сех.

"У міській раді є заявки від цих двох партій, - розповіла вона. - Планують урочисту ходу по проспекту Свободи, а також від монументу Перемоги до Пагорба слави. Вказано, що прогнозована кількість учасників сягає півтори тисячі осіб. Дійство відбуватиметься під п'ятнадцятиметровим червоним прапором".

Представники "Свободи" подали позов в адміністративний суд, щоб заборонив приїзд представників цих партій.

"Ці організації є антиукраїнськими та проросійськими, - зазначила Сех. - Вони готують провокації. З Криму планують привезти шість автобусів з людьми. Буде два автобуси "бабушок" для відводу очей, решта - молодики, нафаршировані усім необхідним знаряддям".

Представники "Родины" вже відзначилися чотири роки тому на відкритті пам'ятника Катерині ІІ в Одесі.

"Тоді на мирне пікетування проти встановлення цього пам'ятника напали бойовики. Деякі побиті лікуються до сьогодні. Для них нічого не означає підрізати людину чи розбити чиюсь голову об асфальт", - завершила вона.

Як стало відомо, Львівський апеляційний адміністративний суд сьогодні задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО "Свобода" щодо заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року політичною партією "Русское единство".

Зараз ви читаєте новину «На 9 травня у Львів приїдуть півтори тисячі "провокаторів"- "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі