середа, 19 листопада 2008 08:59

МЗС відкриє своє представництво в першій столиці

Кабінет міністрів України розпорядженням N 1419-р від 12 листопада 2008 року погодився з пропозицією Міністерства закордонних справ про утворення його Представництва у Харкові.

Текст відповідного розпорядження за підписом прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко розміщений на офіційному сайті Верховної Ради.

Фінансування Представництва МЗС у Харкові здійснюватиметься за рахунок видатків, передбачуваних у державному бюджеті для зовнішньополітичного відомства.

Планується, що у складі Представництва працюватимуть дві особи.

Уряд доручив Харківській облдержадміністрації забезпечити Представництво МЗС необхідним приміщенням.

Міністр закордонних справ Володимир Огризко 12 листопада заявив про намір МЗС України відкрити в Харкові своє представництво.

"Ми маємо свої представництва практично у всіх регіонах України, окрім Сходу, де у нас проходять, так би мовити, дуже серйозні міжнародні заходи. У нас там працює декілька єврорегіонів, там є представництва іноземних держав і консульств, тому МЗС повинен мати там і своє представництво", - сказав Огризко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «МЗС відкриє своє представництво в першій столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі