пʼятниця, 25 липня 2008 21:13

МЗС України не платив за зворотний квиток Затуліна

Представники українського зовнішньополітичного відомства не платили за квиток з Сімферополя до Москви для депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна, внесеного до списку персон нон-грата. Раніше повідомлялося, що Затулін відмовився самостійно платити за квиток і що поїздку йому сплатив МЗС України. Затулін вже залишив Україну літаком.

У прес-службі МЗС України додали, що Затулін, швидше за все, сплатив квиток самостійно. Раніше депутат стверджував, що відлетить з України до Росії лише чартерним рейсом, тобто не раніше 28 липня.

Костянтина Затуліна, який прямував на тенісний турнір до Криму, було затримано в аеропорту Сімферополя увечері 24 липня. Влада країни заборонили в"їзд голови думського Комітету у справах СНД, мотивувавши це тим, що Затулін нібито планував зірвати святкування з нагоди 1020-річчя хрещення Русі в Києві.

Пізніше стало відомо, що СБУ порушила відносно Затуліна кримінальна справа відразу за двома статтями українського УК - "підготовка до скоєння злочину" та "масові хвилювання", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «МЗС України не платив за зворотний квиток Затуліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі