субота, 09 серпня 2008 18:02

МЗС просить українців не їхати до Грузії

Міністерство закордонних справ України просить українців утриматись від поїздок до Грузії у зв"язку з бойовими діями на території цієї країни.

Про це повідомили у прес-службі МЗС.

Українським автоперевізникам та судновласникам міністерство рекомендує не направляти в даний час до Грузії транспортні засоби та судна.

МЗС України звертається до українських громадян, які потрапили в скрутне становище на території Грузії, з проханням терміново зв`язатися з Посольством України в Грузії (телефони: +99532311454, +99532311161), Консульським агентством України в Батумі (тел.: +99522231600).

Як повідомлялося, грузинські війська в ніч на 8 серпня розпочали операцію з відновлення юрисдикції Грузії на території колишньої Південноосетинської автономної області Грузії. Російська сторона розцінила дії грузинської армії як вторгнення і розпочала дії у відповідь, ввівши в регіон свої сили. По ряду населених пунктів Грузії за останні два дні нанесені авіаудари російською військовою авіацією, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «МЗС просить українців не їхати до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі