середа, 09 квітня 2014 22:23

МВС має застосувати силові методи проти сепаратистів - Ляпіна

МВС має застосувати силові методи проти сепаратистів - Ляпіна
Ксенія Ляпіна Фото: mair.in.ua

Народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Ксенія Ляпіна вважає, що МВС мусить застосувати силові методи в Донецьку та Луганську. Про це вона сказала в ефірі ТВі у програмі "Сьогодні про головне".

"Коли озброєні люди захоплюють і утримують заручників, навряд чи в них є політичні переконання. У мене є підозра, що ці люди політичних переконань не мають, вони нічого не чують і жодних переговорів вести не збираються", - наголосила вона.

Політик вважає, що сепаратисти "просто реалізовують чийсь план".

"Які дії мають бути нормальної цивілізованої влади? Треба цьому жорстко протистояти. Це – тероризм. Треба його припиняти. У МВС є всі можливості, які ми надали їм у Раді законами й постановами. У них є право на проведення силових операцій", – наголосила Ляпіна.

Нагадаємо, сьогодні вранці міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що ситуація в трьох східних областях вирішитися протягом 48 годин.

"Я думаю, що вихід з цієї кризи буде знайдено в найближчі 48 годин... Режим антитерористичної операції по всіх трьох областям не скасований, і в будь-який момент ми можемо провести всі сплановані дії", - сказав він журналістам у середу в Києві.

Міністр зазначив, що у правоохоронців є два варіанти розвитку подій щодо врегулювання ситуації - шляхом переговорів і силові методи.

Зараз ви читаєте новину «МВС має застосувати силові методи проти сепаратистів - Ляпіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі