понеділок, 18 червня 2007 10:45

Музей пам"яті жертв американського імперіалізму відкриють комуністи

Українські комуністи запропонували створити музей пам"яті жертв американського імперіалізму у відповідь на відкриття у Вашингтоні "Пам"ятника жертвам комунізму", повідомив член парламентської фракції Компартії України (КПУ) Леонід Грач.

"Вони зробили це на радість своєму васалові - (президентові України) Віктору Ющенку, але не на радість українському народу. У відповідь на такий вчинок адміністрації США Компартія ініціює відкриття в Україні музею пам"яті жертв американського імперіалізму", - цитує Грача у понеділок прес-служба КПУ.

За словами депутата, зведення пам"ятника у США свідчить про те, що американці не поважають історію, культуру і традиції інших держав.

"Американський імперіалізм, починаючи від винищування індійців і до військових злочинів у В"єтнамі, Югославії, Афганістані і Іраку, приніс значно більше жертв, чим, як говорять "оранжисти" і їх заокеанські господарі, комунізм", - упевнений український депутат, повідомляє прес-служба КПУ.

Зараз ви читаєте новину «Музей пам"яті жертв американського імперіалізму відкриють комуністи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі