Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2019 17:42

"Може представляти хіба що своїх родичів" - Офіс президента вказав куму Путіна його місце

"Може представляти хіба що своїх родичів" - Офіс президента вказав куму Путіна його місце
Кум Путіна може представляти хіба що своїх родичів, кажуть в Офісі президента Володимира Зеленського. Фото: Reuters

Президент Володимир Зеленський не уповноважував кума російського президента Віктора Медведчука представляти Україну на міжнародних майданчиках.

Про це заявили в Офісі президента, пише LIGA.net

"Президент жодним чином не уповноважував пана Медведчука представляти позицію України ні в Європарламенті, ні на будь-яких інших міжнародних майданчиках.

Ніде в світі Медведчук не може представляти Україну - тільки себе самого і ще, може, своїх колег або родичів різного ступеня кревності.

Ми застерігаємо всіх міжнародних партнерів України від можливої ​​дезорієнтації щодо принципів зовнішньої політики України, яка може бути викликана діями цієї особи (Медведчука)", - заявили в ОП.

Висловлювати свою позицію можуть тільки посадові особи, відповідальні за зовнішню політику України, пояснили в Офісі президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири життя українських заручників кинув народу, як кістку, перед виборами - ЗМІ про Медведчука

17 липня в Європарламенті відбулася зустріч Медведчука і євроскептичних та проросійських депутатів, нагадує "Українська правда".

Запрошення Медведчука не було офіційною ініціативою Європарламенту. Оформити запрошення і організувати подібний захід може будь-який євродепутат. На сайті Європарламенту дана зустріч не анонсувалася.

У Мінську Медведчук з'явився з представниками російських бойовиків Денисом Пушиліним і Леонідом Пасічником. Там заявив про передачу 4-х українців, яких утримують бойовики.

Зараз ви читаєте новину «"Може представляти хіба що своїх родичів" - Офіс президента вказав куму Путіна його місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути