середа, 15 серпня 2018 11:58

"Моя юна дівчинка" - Луценко нахамив журналістці

"Моя юна дівчинка" - Луценко нахамив журналістці
Журналісти запитували генпрокурора про ігнорування догани підлеглому. Фото: bihus.info

Генеральний прокурор Юрій Луценко перейшов на особистості, коли журналіст запитала його про ігнорування догани заступнику Юрію Столярчуку.

Про це йдеться у сюжеті Bihus.info

Генпрокурор почав торкати журналістку руками і заявив: "Моя юна дівчинка, для того, щоб розбиратися у цих питаннях, треба знати нормативну базу. Для початку КПК, а потім прочитати матеріали справи".

ЗМІ повідомляє: Луценко вже 9 місяць не підписує наказ про застосування стягнення - догани, яку Столярчук у листопаді 2017-го отримав від Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів за незаконне виведення зі справи підозрюваної у земельному рейдерстві. Натомість продовжує преміювати свого заступника щомісяця.

"Коли приймати рішення і кому виплачувати пенсії, залиште це мені, призначеному президентом і Верховною Радою на посаду генпрокурора. І я в даному випадку буду приймати рішення самостійно", - сказав керівник ГПУ.

За Законом "Про прокуратуру", генпрокурор мав би підписати наказ про стягнення на підставі рішення КДКП.

Також прокурора, який отримав догану, мають позбавити заохочень мінімум на місяць. Столярчук, навпаки - наступного місяця після рішення комісії отримав премію у розмірі 45 тис. грн. І далі продовжує заохочуватися скромніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ребята, нет. Все" - прес-служба Порошенка спробувала "закрити рота" журналістові

На прес-конференції президент Петро Порошенко назвав журналіску "дорогенька моя".

Зараз ви читаєте новину «"Моя юна дівчинка" - Луценко нахамив журналістці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі